A fórum használatról

Kedves Fórumozó!

A fórum használata regisztrációhoz kötött. Ennek menetét lásd a regisztrációnál. 

Néhány szó a használatról.

Mindenki érdeke, hogy hatékony legyen a kommunikáció ezért kérünk mindenkit törekedjen a mondanivalóját A MEGFELELŐ topikban elmondani/felvetni. Ez segíti az átláthatóságot, és kereséskor is segítséget nyújt abban, hogy az adott témában milyen reakciók érkeztek, de csak abban az esetben ha a nem működő kaputelefonról, nem a kertek állapotát tárgyaló részben kezd el valaki írni. Ezek az írások első körben (észrevétel esetén) átkerülnek a megfelelő helyre. Amennyiben egy felhasználó többszöri jelzés és kérés ellenére, is hasonló módon ír, egy időre felfüggesztésre kerülhet. 
Fórum témát nem lehet létrehozni de javaslatot lehet rá tenni, és amennyiben nincs még olyan kategória ahová sorolható természetesen lesz rá új téma. 
Kérjük tartózkodjunk az egymást esetlegesen zavaró, sértődésre okot adó megjegyzésektől, tartsuk tiszteletben de inkább ne is érdekeljen más vallási, faji vagy egyéb hovatartozása, hajszíne vagy cipője márkája. 
A butaságot, a megalapozatlan és téves információkat nem toleráljuk, különösen a szándékos félrevezetést nem.  Ilyen esetben a felhasználóval egyeztetve kezeljük a kérdést. 
Tartsuk egymás véleményét tiszteletben.  Kérünk mindenkit ilyen irányú hajlandóságait az erre felépített oldalakon élje ki.