Regisztráció

Kedves Látogató,

ahhoz, hogy hozzáférjen az oldal lakók számára fenntartott részeihez, szükséges egy regisztráció.
Ezt a Közös Képviselet végzi a beérkezett kérések sorrendjében, ennek feldolgozása 1-2 munkanap, kérjük szíves türelmüket.
A regisztráció nem automatikus, az illetéktelen regisztrációk kiszűréséhez azonosítás és a házban való tulajdon szükséges,
menete a következő: 
A levelező listára körbeküldött levélben szereplő emailcímre kérjük elküldeni az alábbiakat.: 

Levél TÁRGYA:  "Regisztrációs kérelem D999 lakás" 

  • Felhasználó név ( Lehet akár a névből adódó: TesztImre, tesztimre, vagy lakásszám D999, vagy bármi (ami nem sértő és nem kelt másokban rossz érzést) pl. Péklapát, vagy Festőmogul... ha már létező név kerül elküldésre akkor a felhasználó értesítést kap, erre nem reagálás esetén a felhasználónévhez egy "_a" toldalék fog kapcsolódni,
  • Lakás száma (pl. D999) már tárgyban is.., 
  • Lakás tulajdonosa,  neve ami közös képviselőnél van leadva (pl. Teszt Imre, Teszt Imréné),
  • az az email cím ami már szerepel a lakói levelező listán (pl. tesztimre@szolgaltato.hu) , felvételi kérelem jöhet bármilyen címről! 
     

Feldolgozás után válaszlevélben értesítjük az ellenőrzéséről, mely után az első belépéskor az automatikusan küldött jelszót kötelező megváltoztatni! Ezt kérjük minden esetben megtenni!  

FONTOS: SENKI NE használjon semmi olyan felhasználónevet, vagy jelszót, a kettőt együtt pedig végképp ne, amit más oldalon használ!

Egy lakáshoz/beállóhoz EGY felhasználó tartozik, elkerülve ezáltal a családon belüli beszélgetéseket és egymásnak ellent mondó véleményekből adódó felesleges vitákat. Kérjük erre továbbra is használják a Facebookot Akinek több tulajdona (lakása) van a házban az lakásonként regisztrálhat, ha gondolja.  (Tehát a fórum létszáma limitált!) 

Regisztrációval, értesülhet a házzal kapcsolatos ügyekről ( lakó/köz gyűlések, folyamatban levő ügyek) valamit aktívan részt vehet a fórumban, hozzászólhat, javaslatokat tehet, véleményt mondhat a felvetett témákról, kérdésekről, láthatja a zárt tartalmakat.

Tisztelettel várunk minden építő jellegű ötletet és javaslatot, észrevételt és hibajelzést!